Zayıflatan Omlet

Zayıflatan Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 orta uzunluk kabak
  • 1 avuç içi kadar maydanoz
  • 4 yemek kaşığı yulaf ince öğütülmüş
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı keten tohumu
  • 1 çay kaşığı çörek otu
  • 1 çay kaşığı susam isteğe bağlı

Zayıflatan Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları kaseye kırıp, çırpıyoruz kabağı rendeleyip, ekliyoruz maydanozları kalın saplarını ayıklayıp doğrayıp onuda ekliyoruz.
  2. Kalan gereçleri de ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Tavayı azıcık yağlayıp, önden istiyoruz yağı tezgaha alıp karışımı yayıyoruz tekrar ocağa alıp alt üst pişiriyoruz afiyet olsun.

Zayıflatan Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fellah Köftesi (Muhteşem Lezzet)
Bisküvi Tadında Tahinli Kurabiye
Sebzeli Karabuğday (Greçka) Pilavı (Glütensiz Nefis)
Kandil Pastası
En Pratik Profiterol
Yaban Mersinli Yoğurt
Hdabla | © 2025 |