Yumuşak Islak Kek

Yumuşak Islak Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı 1 parmak eksik ayçiçek yağı
  • 3 yemek kaşığı çikolata tozu
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu ve vanilya

Sos için;

  • Dr oetker çikolata pudingi
  • 1 kutu süt

Yumuşak Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 3 yumurta ve şekeri bir kapta çırpalım yeterlice sonra ise yağını ve çikolata tozunu ölçüde ki üzere ek edelim ve unuda belirttiğim üzere ve kabartma tozu vanilya çikolata tozunu pudingi de bir tencereye alalım, sütü 1 paket ekleyelim karıştıralım katı olana kadar.
  2. Sonra keki ise 200 de pişirelim tepsinin altını yağlayıp altlı üstlü sonra soğumaya bırakalım.
  3. 1 bardak sütten ıslatalım keki ve pudingide üstüne dökelim hindistan cevizi yahut istediğiniz üzere süsleme yapabilirsiniz.

Yumuşak Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köz Biber Ve Domates Çorbası
Mor Lahana Turşusu
Köfte
Erzurum Pastası
En Güzel Pastane Poğaçası (Videolu)
Tavada Islak Kek (10 Dakikada Hazır)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet