Yumuşacık Pişi Tarifi

Yumuşacık Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • Tuz
  • Aldığı kadar un

Yumuşacık Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri yoğurma kabına alalım.
  2. Unu hamurun yumuşaklığına nazaran yavaş yavaş katarak yoğuralım.
  3. Yoğurduğumuz hamuru çok ince ve çok kalın olmayacak halde açalım.
  4. Açtığımız hamuru baklava formunda biçimler vererek keselim.
  5. Daha evvelce derin tencerede kızdırdığımız yağın içerisine atalım.
  6. Hamurumuzun rengi değişince çok karartmadan alalım. Afiyet olsun.

Yumuşacık Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fit Unsuz Şekersiz Kakaolu Kurabiye
Karaköy Poğaça (Pastane Poğaçası)
Ev Usulü Adana Kebap
Düdüklüde Et Haşlama Yemeği
Simit
Ev Yapımı Limonata (Buzluktan Çıktı)
Hdabla | © 2025 |