Yumuşacık Pişi Tarifi
Yumuşacık Pişi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı yoğurt
- 1 adet yumurta
- 1 paket kabartma tozu
- Tuz
- Aldığı kadar un
Yumuşacık Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyalleri yoğurma kabına alalım.
- Unu hamurun yumuşaklığına nazaran yavaş yavaş katarak yoğuralım.
- Yoğurduğumuz hamuru çok ince ve çok kalın olmayacak halde açalım.
- Açtığımız hamuru baklava formunda biçimler vererek keselim.
- Daha evvelce derin tencerede kızdırdığımız yağın içerisine atalım.
- Hamurumuzun rengi değişince çok karartmadan alalım. Afiyet olsun.
Yumuşacık Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








