Yumuşacık Pankek Tarifi

Yumuşacık Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1,5 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket hamur kabartma tozu
  • 1 paket vanilin

Yumuşacık Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 adet yumurtayı bir kaba aldıktan sonra üzerine 3 yemek kaşığı şeker ilave edip çırpın.
  2. Ardından 1,5 su bardağı sütü ek edin.
  3. Sıvı yağ ve öteki gereçleri ekleyerek karıştırmaya devam edin.
  4. Pürüzsüz bir kıvam alınca kısık ateşte bir tavayı yağlayarak pişirin (tavanıza bağlı isterseniz yağlamayabilirsiniz).

Yumuşacık Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavada Gözleme
Kız Kıza Date Masası
Yulaflı Pankek
En Kolay Açma Tarifi
Cokoprens
Sütlü Buğday Çorbası
Hdabla | © 2025 |