Yumuşacık Pankek Tarifi
Yumuşacık Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tane yumurta
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1,5 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı un
- 1 paket hamur kabartma tozu
- 1 paket vanilin
Yumuşacık Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- 2 adet yumurtayı bir kaba aldıktan sonra üzerine 3 yemek kaşığı şeker ilave edip çırpın.
- Ardından 1,5 su bardağı sütü ek edin.
- Sıvı yağ ve öteki gereçleri ekleyerek karıştırmaya devam edin.
- Pürüzsüz bir kıvam alınca kısık ateşte bir tavayı yağlayarak pişirin (tavanıza bağlı isterseniz yağlamayabilirsiniz).
Yumuşacık Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






