Yumurtalı Sandiviç

Yumurtalı Sandiviç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Bir ölçü zeytin ezmesi
  • Bir kaç adet jambon
  • Bir ölçü labne peynir
  • 1 adet tahıllı ekmek
  • Bir ölçü tereyağ
  • Bir ölçü ayçiçek yağı

Yumurtalı Sandiviç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmeğimizi tavada ayçiçek yağı ve tereyağ ile güzelce kızartalım.
  2. Ardından geniş bir tabağa alıp sırayla labneyi, ikiye katladığımız jambonları, zeytin ezmesini ve kaynamış yumurtayı üzerine koyalım.
  3. Süslemek için üzerine biraz pul biber serpebilirsiniz.
  4. Tabağın yanına domates doğrayıp zeytinyağı tuz ve nar ekşisi sos dökerek servis ettim afiyet olsun.

Yumurtalı Sandiviç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolata Soslu Cheesecake
Pastane Usulü Fındıklı Kurabiye (Videolu)
Keten Tohumlu Akdeniz Salata
Pastane Tadında Poğaça Tarifi
Diyet Kahvaltı
Dondurma Lezzetinde Ganajlı Mozaik Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet