Yumurtalı Sandiviç

Yumurtalı Sandiviç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Bir ölçü zeytin ezmesi
  • Bir kaç adet jambon
  • Bir ölçü labne peynir
  • 1 adet tahıllı ekmek
  • Bir ölçü tereyağ
  • Bir ölçü ayçiçek yağı

Yumurtalı Sandiviç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmeğimizi tavada ayçiçek yağı ve tereyağ ile güzelce kızartalım.
  2. Ardından geniş bir tabağa alıp sırayla labneyi, ikiye katladığımız jambonları, zeytin ezmesini ve kaynamış yumurtayı üzerine koyalım.
  3. Süslemek için üzerine biraz pul biber serpebilirsiniz.
  4. Tabağın yanına domates doğrayıp zeytinyağı tuz ve nar ekşisi sos dökerek servis ettim afiyet olsun.

Yumurtalı Sandiviç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Höşmerim (Elmadağ Usülü)
Çıtır Çıtır Patlıcanlı Tavuklu Börek Tarifi (Misafirleriniz Buna Bayılacak)
Tahinli Cevizli Kakaolu Puf Kek
Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu
Browni Tadında Islak Kek
Trabzon Çikolatası
Hdabla | © 2025 |