Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz)

Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker

Bulamak için;

  • 1 adet yumurta

Kızartmak için ;

  • Çok az sıvı yağ

Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yoğurt tuz, toz şeker kabartma tozu ek edip karıştıralım.
  2. Sonra unu ek edip düzgünce karıştıralım ve yoğuralım ,ele yapışacak kesinlikle yanınıza bir kapta su alın.
  3. İster yuvarlayıp hal verin ister farklı zevkinize nazaran.
  4. Sonra yumurtayı çırpıyoruz ve hamurları bulayıp düzgünce ısınmış yağa koyup orta kısık ateşte önlü, art yanları pişirelim.

Afiyet bal olsun🥰

Çok pratik hakikaten kesinlikle deneyin pişi severler bunu çok sevecek canınız istedigi her saatte ister sahurda ,sadece 5 dk hamur yap hazır okadar pratik tanım deneyin yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum 🥰.

Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Bardak Tatlısı Tarifi
Çilekli Magnolia Tarifi
Soğuk Baklava Birde Böyle Dene
Haşhaşlı Şekerpare
10 Dakikada Hazırlanan En Lezzetli Sufle Tarifi
Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet