Yumurtalı Karnabahar Yemeği

Yumurtalı Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • Orta uzunluk karnabahar
  • Sıvıyağ
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 3 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığından az un
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Sıcak su

Yumurtalı Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ, soğan ve havucu tencereye alıp kavuralım. Yumurtayı ekleyip pişmeye yakın salçayı ekleyelim. Salçayı karıştırırken yumurtaları çok dağıtmayalım yemek pişince un üzere küçük küçük olmasın.
  2. Karnabaharları eklerken yumurtalarıda bir çeşit karıştırıp karnabaharları ekleyip un ve baharatlarıda ekleyip biraz kavuralım. Sıcak suyuda ekleyip pişmeye bırakalım.

Yumurtalı Karnabahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Cevizli Pankek (12+ Ay)
Kakaolu Muffinler (İçi Dolgulu) Kek
Baklava Yufkasından Pratik Patatesli Börek
Bütün Portakal Keki
Cheesecake
Yaprak Sarma
Hdabla | © 2024 |