Yumurtalı Karnabahar Yemeği

Yumurtalı Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- Orta uzunluk karnabahar
- Sıvıyağ
- 1 adet soğan
- 2 adet havuç
- 2 yemek kaşığı salça
- 3 adet yumurta
- 1 yemek kaşığından az un
- Tuz
- Pulbiber
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- Sıcak su
Yumurtalı Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sıvıyağ, soğan ve havucu tencereye alıp kavuralım. Yumurtayı ekleyip pişmeye yakın salçayı ekleyelim. Salçayı karıştırırken yumurtaları çok dağıtmayalım yemek pişince un üzere küçük küçük olmasın.
- Karnabaharları eklerken yumurtalarıda bir çeşit karıştırıp karnabaharları ekleyip un ve baharatlarıda ekleyip biraz kavuralım. Sıcak suyuda ekleyip pişmeye bırakalım.
Yumurtalı Karnabahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









