Yumurtalı Ispanak Kavurması

Yumurtalı Ispanak Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 500 gram ıspanak (temizlenmiş)
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Yumurtalı Ispanak Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanağı yıkayın ve süzgece alarak fazla suyundan arındıralım.
  2. Tavanıza yağınızı ve küp doğranmış soğanı alarak kavuralım.
  3. Soğanlar pembeleşince salçayı ekleyip kavurmaya devam edelim.
  4. Ardından küçük modüllere ayrılmış ıspanakları ekleyerek pişirelim.
  5. Suyunu çekene kadar kavuralım.
  6. Yumurtaları ekleyip kapağı kapalı olarak 5 dakika daha pişirelim(isteğe nazaran top yada çırpılmış olarak ekleyelim).
  7. Sıcak sıcak servis edelim. Afiyetler olsun.

Yumurtalı Ispanak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yayla Çorbası (5 Dakikada)
Tavuk Filetosundan Hızlı Tabaka
Kakaolu Islak Kurabiye
Arpa Şehriye Salatası (Az Ölçülü)
Etli Pırasa Yemeği
Badem Tutan Yıldız Kurabiye
Hdabla | © 2025 |