Yumurtalı Ispanak

Yumurtalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo ıspanak
  • 2-3 adet yumurta
  • 1 adet kapya biber
  • 2 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Pulbiber
  • Toz kırmızıbiber
  • Tuz

Yumurtalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı piyazlık doğrayalım ,tereyağı ve sıvı yağını tencereye alalım.
  2. Üzerine doğradığımız soğanları ekleyelim soteleyelim daha sonra doğradığımız biberi ek edelim.
  3. Biber ve soğan sotelenirirken üzerine baharat ve tuzu ek edelim.
  4. Güzelce yıkayıp doğradığımız ıspanakları da ekleyip kapağı kapalı bir formda ıspanakların sönmesini sağlayalım.
  5. Daha sonra karıştırarak ıspanakları kavuralım piştiğiğinde emin olduğumuz vakit üzerine yumurtasını kıralım.
  6. Yumurtayı kişi sayısına nazaran artırabilirsiniz.
  7. Kayısı kıvamı da seviyorsanız çok az bu formda pişirin tam pişmiş seviyorsanız biraz daha fazla pişirin. Deneyenlere afiyet olsun❤️.

Yumurtalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

2 Beze İle Kat Kat Çıtır Arnavut Mantısı
Glutensiz Fit Yulaflı Pide
Fırın Sütlaç
Brokoli Çorbası
Kolay Börek
Şekersiz Puding (Diyete Uygun)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet