Yumurtalı Çubuklar

Yumurtalı Çubuklar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı kefir
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 adet yumurta
  • 350 gram un
  • 3-4 kısım yeşil soğan
  • 4 adet haşlanmış yumurta

Kızartmak için:

  • Ayçiçek yağı

Yumurtalı Çubuklar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Geniş bir kaseye kefir, tuz ve şeker ekleyip karıştırın.
  2. 1 adet çiğ yumurta ekleyin ve karıştırın.
  3. Un ekleyin ve karıştırın.
  4. Haşlanmış yumurtaları küçük doğrayıp ekleyin.
  5. Yeşil soğanı doğrayın ekleyin ve yeterlice karıştırın.
  6. Tezgahı unlayın, hamuru yerleştirin ve dikdörtgen biçim verin.
  7. 1 cm kalınlıkla çubuk biçiminde kesip kızgın yağda her iki taraftan kızartın. Sıcak servis yapın.

Yumurtalı Çubuklar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Öksürük İçin Ceviz Zarı Çayı Tarifi | Ceviz Perdesi Kürü Faydaları
Kıyır Kıyır Kandil Simidi
Krem Peynir
Ciabatta Ekmeği
Kahvaltı
Şip Şak Şekerpare
Hdabla | © 2025 |