Yumurtalı Çubuklar
Yumurtalı Çubuklar Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı kefir
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 1 adet yumurta
- 350 gram un
- 3-4 kısım yeşil soğan
- 4 adet haşlanmış yumurta
Kızartmak için:
- Ayçiçek yağı
Yumurtalı Çubuklar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Geniş bir kaseye kefir, tuz ve şeker ekleyip karıştırın.
- 1 adet çiğ yumurta ekleyin ve karıştırın.
- Un ekleyin ve karıştırın.
- Haşlanmış yumurtaları küçük doğrayıp ekleyin.
- Yeşil soğanı doğrayın ekleyin ve yeterlice karıştırın.
- Tezgahı unlayın, hamuru yerleştirin ve dikdörtgen biçim verin.
- 1 cm kalınlıkla çubuk biçiminde kesip kızgın yağda her iki taraftan kızartın. Sıcak servis yapın.
Yumurtalı Çubuklar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












