Yumurta Piyazı

Yumurta Piyazı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 2/3 kısım yeşil soğan
  • 2/3 kısım maydanoz
  • Tuz
  • Kırmızı biber
  • Limon

Yumurta Piyazı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtanın üzeri geçene denk su ekleyip kaynamaya bırakalım.
  2. Soğan ve maydanozu yemeklik doğrayalım yarım limonu sıkalım içine tuz ve kırmızı biberi ekleyip karıştıralım.
  3. Kaynayan yumurtayı soyalım dik olacak formda ortadan ikiye keselim ve tekrar sik olacak biçimde kesip, doğrayalım.
  4. Yumurtalarıda soğan ve maydanozla karıştırıp üzerine limon sosunu ekleyelim karıştıralım. Afiyet olsun.

Yumurta Piyazı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebeklere Kıymalı Patates Yemeği
Ezilmiş Çıtır Brokoli
Bursa Usulü Pideli Köfte (Videolu)
Pirinç Unlu Peynirli Poğaça
Domates Biberli Bulgur Pilavı
Tepside Antep Usulü Patlıcan Kebabı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet