Yumurta Kapama

Yumurta Kapama Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • Nane
  • Pul biber
  • Toz biber
  • İsterseniz tuz

Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yumurtalarımızı haşlıyoruz, daha sonra ortadan ikiye bölüyoruz.
  2. Tereyağımızı tavaya alıp yeterlice eritiyoruz .
  3. Daha sonra baharatlarımızı ekleyip biraz kavuruyoruz .
  4. Yumurtaları tavaya dizip altlı üstlü çevirdikten sonra ocağı kapatıp yemeye hazır hale getiriyoruz şimdiden afiyet olsun. ☺️.

Yumurta Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buharda Bürüksel Lahanası
Ebe Gümeci Kavurması
Tel Şehriyeli Sebze Çorbası
Çıtır El Açması Börek
Ramazan Pidesi (Fırından Daha Lezzetli, Ev Yapımı Tarifi)
İçi Dolgulu Fit Lezzetli Patlak Toplar
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet