Yumurta Borani

Yumurta Borani Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 tane haşlanmış yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı tuz

Yumurta Borani Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtalar katı kıvamda haşlanır.
  2. Yoğurt az ölçüde su ile çırpılır.
  3. Tabağın altına yoğurt üstüne dilimlenmiş yumurta koyulur.
  4. Tereyağ ve sıvı yağ tavada kavrulur içine tuz ve baharatlar ek edilir. Yumurtanın üstüne dökülür.

Yumurta Borani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sufle
Cookie (Çikolata Parçalı Kurabiye)
Kıymalı Makarna (Videolu)
Çıtır Çıtır Kornet Tatlısı
Açma Tarifi
Mandalinalı Jöleli Kek
Hdabla | © 2025 |