Yulaflı Kabak Keki

Yulaflı Kabak Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük uzunluk kabak
  • 1 küçük uzunluk havuç
  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı yulaf
  • Yeşil soğan
  • Maydanoz
  • Dereotu
  • Tuz

Yulaflı Kabak Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak ve havuç rendelenerek suyu yeterlice sıkılır.
  2. 2 adet yumurta çırpılarak kabakların üzerine eklenir.
  3. İsteğe bağlı olarak. Konutta bulunan yeşillikler ince ince doğranarak karışıma eklenir.
  4. Kabak, havuç, yumurta, kabartma tozu, baharatlar ve yeşillikler düzgünce karıştırılırken yulaf yavaş yavaş eklenir.
  5. Yulaf ile iç harç uygunca karıştırılıp yağlı kağıt serili fırın kabına koyulur 5 dk civarı yulafın yumuşaması beklenir o denli fırına verilir.
  6. Üzerine isteğe bağlı çörekotu susam eklenebilir.
  7. 200 derece fırında 30 35 dk pişirilir.

Yulaflı Kabak Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Nugget
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Çikolata Bombası Kurabiye
Haşhaşlı Tarçınlı Çörek
Kapalı Lavaş Pizza
Et Haşlama
Hamisili Pilav
Muhallebili Kadayıf (Hafif Aynı Zamanda Çok Pratik Ve Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.