Yulaflı Kabak Keki

Yulaflı Kabak Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük uzunluk kabak
  • 1 küçük uzunluk havuç
  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı yulaf
  • Yeşil soğan
  • Maydanoz
  • Dereotu
  • Tuz

Yulaflı Kabak Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak ve havuç rendelenerek suyu yeterlice sıkılır.
  2. 2 adet yumurta çırpılarak kabakların üzerine eklenir.
  3. İsteğe bağlı olarak. Konutta bulunan yeşillikler ince ince doğranarak karışıma eklenir.
  4. Kabak, havuç, yumurta, kabartma tozu, baharatlar ve yeşillikler düzgünce karıştırılırken yulaf yavaş yavaş eklenir.
  5. Yulaf ile iç harç uygunca karıştırılıp yağlı kağıt serili fırın kabına koyulur 5 dk civarı yulafın yumuşaması beklenir o denli fırına verilir.
  6. Üzerine isteğe bağlı çörekotu susam eklenebilir.
  7. 200 derece fırında 30 35 dk pişirilir.

Yulaflı Kabak Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

+7 Ay Bebek Kahvaltısı
Patlıcan Söğürme
Elmalı Turta
Kerevizli Ve Havuçlu Bebek Çorbası
Yaban Mersinli Ve Damla Çikolatalı Muffin
Fit Bowl
Hdabla | © 2025 |