Yulaf Tava Böreği

Yulaf Tava Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı yulaf
  • 1 su bardağı su, süt
  • 2 adet yumurta
  • 1 adet kabartma tozu
  • 6-7 dilim kasar peynir
  • 1 küçük domates
  • Tuz
  • Tereyağ

Yulaf Tava Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yulaf tuz yumurta ezici yardımı ile azar azar süt yada şu eklenerek güzelce ezilip krep hamuru elde edilecek. ( bu hamuru çokça yapıp 3 4 gün kahvaltılarda krep olarak 1er tane tüketiyorum).
  2. Hazırlanan krep hamuru gerçek zeytinyağ yada tereyağ ile yanmaz yapışmaz tavada önlü artlı ince biçimde pişiriyoruz. ( bu hali bile içine istenilen materyal koyulup afiyetle yenilir)
  3. Sırası ile krep istenilen materyal ben kaşar ve domates ile yaptım. 3 kat halinde kapak kapalı ve en kısık ateşte tekrar pişirdim ve afiyet olsunnn. Fotoğraflamalarda başarılı değilim lakin tatlarına kefilim 💃.

Yulaf Tava Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sebze Köftesi (Diyette Kurtarıcı Leziz Tarif)
Nutellalı Turta
Vişne Aromalı Muffin
Herkesin Evinde Olan Malzemelerle Kısa Sürede Akşam Yemeği Menüsü
Nohut Salatası
Tahinli Mayalı Çörek
Hdabla | © 2025 |