Yulaf Tava Böreği

Yulaf Tava Böreği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı yulaf
- 1 su bardağı su, süt
- 2 adet yumurta
- 1 adet kabartma tozu
- 6-7 dilim kasar peynir
- 1 küçük domates
- Tuz
- Tereyağ
Yulaf Tava Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yulaf tuz yumurta ezici yardımı ile azar azar süt yada şu eklenerek güzelce ezilip krep hamuru elde edilecek. ( bu hamuru çokça yapıp 3 4 gün kahvaltılarda krep olarak 1er tane tüketiyorum).
- Hazırlanan krep hamuru gerçek zeytinyağ yada tereyağ ile yanmaz yapışmaz tavada önlü artlı ince biçimde pişiriyoruz. ( bu hali bile içine istenilen materyal koyulup afiyetle yenilir)
- Sırası ile krep istenilen materyal ben kaşar ve domates ile yaptım. 3 kat halinde kapak kapalı ve en kısık ateşte tekrar pişirdim ve afiyet olsunnn. Fotoğraflamalarda başarılı değilim lakin tatlarına kefilim 💃.
Yulaf Tava Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








