Yulaf Poğaça
Yulaf Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı ince öğütülmüş yulaf ezmesi
- 1 adet yumurta
- 1 dolu kaşık yoğurt
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 10 adet zeytin
- 1 küçük domates
- Maydanoz
- 10 çubuk peynir (dilediğiniz peyniri koyabilirsiniz)
- Tuz
Üstüne;
- Çörek otu
Yulaf Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yulaf ,yumurta ,yoğurt ,kabartma tozu, çekirdeği çıkarıp küçültülmüş 10 tane zeytin küp küp doğranmış domates ,yine küp küp doğranmış peyniri ve ince ince doğradığımız maydanozu tuzu ekledikten sonra güzelce karıştırın.
- Kaşık yardımıyla tepsiye poğaça büyüklüğünde diziyoruz.
- Ben yaklaşık 6 tane elde ettim bu formda 180 derece fırında 20 dakika pişirip afiyetle yiyoruz.
Yulaf Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







