Yulaf Lapası

Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ince yulaf
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • Dilediğimiz meyveler

Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yulaf, süt ve tarçın kısık ateşte pişirilir .
  2. Ilıyınca içine bal eklenir güzelce karıştırılır .
  3. Ben içine kırmızı meyvelerle püre yaptım rengi pembe oldu akabinde kaseye aktardım.
  4. Meyveler ,fıstık ezmesi ve chia tohumu ile süsledim 🪽.

Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sündürme (Giresun Yöresine Ait Çökelikli)
Airfry’da Kahvaltılık Ekmekler
Kandil Simidi
Pastane Lezzetinde Tahinli Çörek (Videolu)
Kıymalı Kaşarlı Pidenin Tarifi| Dışarda Pide Yemeye Son (Tam Ölçülü Garanti Tarif)(Videolu)
Domatesli Bulgur Pilavı Nefis Ve Besleyici Sofraların Vazgeçilmezi! (Kolay Tarif)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet