Yulaf Ekmeği

Yulaf Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 su bardağı yulaf unu
- 1 paket kabartma tozu
- 1 tatlı kaşığı tuz
Üzerine;
- İsteğe bağlı yulaf ezmesi
Yulaf Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve yoğurdu çırpıyoruz.
- İçerisine unu ,kabartma tozunu ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz .
- Yağlı kağıt serdiğimiz bir borcama aktarıyoruz.
- Üzerine yulaf ezmesini serpiştiriyoruz .
- 160 derecelik evvelce ısıtılmış fırında 30 dk pişiriyoruz ,hızlı ve doyurucu bir ekmek deneceklere afiyet olsun ❤️.
Yulaf Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






