Yulaf Ekmeği

Yulaf Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 su bardağı yulaf unu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Üzerine;

  • İsteğe bağlı yulaf ezmesi

Yulaf Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve yoğurdu çırpıyoruz.
  2. İçerisine unu ,kabartma tozunu ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz .
  3. Yağlı kağıt serdiğimiz bir borcama aktarıyoruz.
  4. Üzerine yulaf ezmesini serpiştiriyoruz .
  5. 160 derecelik evvelce ısıtılmış fırında 30 dk pişiriyoruz ,hızlı ve doyurucu bir ekmek deneceklere afiyet olsun ❤️.

Yulaf Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Asla Çatlama Yapmayan İçli Köfte
Püf Noktalı Kıymalı Karnabahar
Patlıcan Kebabı
İkramlık Kurabiye Her Zaman Hazırımda (30 Adetli Kahve Yanı) (Buzlukta Da Bekler)
Blueberry Pastry
Mantarlı Tavuklu Makarna
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet