Yulaf Ekmeği

Yulaf Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 su bardağı yulaf unu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Üzerine;

  • İsteğe bağlı yulaf ezmesi

Yulaf Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve yoğurdu çırpıyoruz.
  2. İçerisine unu ,kabartma tozunu ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz .
  3. Yağlı kağıt serdiğimiz bir borcama aktarıyoruz.
  4. Üzerine yulaf ezmesini serpiştiriyoruz .
  5. 160 derecelik evvelce ısıtılmış fırında 30 dk pişiriyoruz ,hızlı ve doyurucu bir ekmek deneceklere afiyet olsun ❤️.

Yulaf Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

+6 Ay Bebek Ek Gıda
Yoğurtlu Sos Eşliğinde Penne Makarna
Elmalı Kurabiye
Elma Tatlısı
Yumuşacık Mayasız Lavaş
Ek Gıda Dönemi Hızlı Kahvaltı
Hdabla | © 2025 |