Yufkadan Yumurtalı Çevirme

Yufkadan Yumurtalı Çevirme Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka
  • 4 adet yumurta
  • Bir fiske tuz
  • Sıvı yağ

Yufkadan Yumurtalı Çevirme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Her yufka için 2 yumurtayı bir kapta çatal yardımı ile çırpalım içine tuz atalım.
  2. Yufkayı evvel yarım ay olacak biçimde katlayım.
  3. Katladığımız yere çırptığımız yumurtadan göz ayarı dökelim ve kenarları boş kalıcak halde yayalım.
  4. Sürdüğümüz döktüğümüz yumurtanın üstüne sağ taraftan katlayım ve tekrar yumurtasız olan kısma yumurta dökelim.
  5. Döktüğümüz yumurtanın üstüne sol tarafta ki yumurtasız kısımla kapatalım.
  6. Tavamıza sıvı yağ fırça ile sürelim ve artlı önlü kızartalım. İstediğinize bağlı olarak servis sırasında üzerine bal dökebilirsiniz.

Yufkadan Yumurtalı Çevirme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Börek (El Açması Mı ? Dedirten Cinsten)
Domatesli Biberli Omlet
Soğuk Türk Kahvesi
3 Renkli Kek
Şam Tatlısı
Minik Pizza Poğaça
Hdabla | © 2025 |