Yoğurtlu Taze Fasulye

Yoğurtlu Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Taze fasulye
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 3 tane domates
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Yoğurt

Yoğurtlu Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyelerin kılçıklarını temizleyip, yıkadım.
  2. Tavaya azıcık zeytin yağı koydum azıcık da tuz ekledim ve tüm olarak fasulyeleri kısık ateşte uygunca kavurdum.
  3. 1 kuru soğan küçük küçük doğrayıp fasulyelerin içine ekledim.
  4. Sonra bir yemek kaşığı biber salçası ekledim, güzelce kavurdum.
  5. 3 tane domates rendeleyip onuda tavaya ekledim.
  6. Azıcık daha tuz ekledim ve kısık ateşte fasulyeler pişene kadar pişirdim.
  7. Servis ederken tabağın altına 3 yemek kaşığı yoğurt koydum ve üzerine yiyebileceğiniz kadar fasulyeli yemeği koyup afiyetle yiyin.

Yoğurtlu Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cupta Dubai Çikolatası
Kavurmalı Poğaça Tarifi
Rüzgar Gülü Tatlısı
Çörekotlu Kurabiye
Kızartmadan Fırında Kuşbaşı Etli Patates Oturtması
Patatesli Omlet (Kahvaltınızın Vazgeçilmezi Olacak)
Hdabla | © 2025 |