Yoğurtlu Taze Fasulye
Yoğurtlu Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- Taze fasulye
- 1 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 3 tane domates
- Zeytinyağı
- Tuz
- Yoğurt
Yoğurtlu Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulyelerin kılçıklarını temizleyip, yıkadım.
- Tavaya azıcık zeytin yağı koydum azıcık da tuz ekledim ve tüm olarak fasulyeleri kısık ateşte uygunca kavurdum.
- 1 kuru soğan küçük küçük doğrayıp fasulyelerin içine ekledim.
- Sonra bir yemek kaşığı biber salçası ekledim, güzelce kavurdum.
- 3 tane domates rendeleyip onuda tavaya ekledim.
- Azıcık daha tuz ekledim ve kısık ateşte fasulyeler pişene kadar pişirdim.
- Servis ederken tabağın altına 3 yemek kaşığı yoğurt koydum ve üzerine yiyebileceğiniz kadar fasulyeli yemeği koyup afiyetle yiyin.
Yoğurtlu Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









