Yoğurtlu Şalgam Salatası

Yoğurtlu Şalgam Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet şalgam turbu
- 2 diş sarımsak
- 1,5 su bardağı yoğurt
- 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
- 4-5 kol dereotu
- Zeytinyağı
- Tuz
Yoğurtlu Şalgam Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Şalgam turbunun kabukları soyulur ve rendelenir.
- Zeytinyağı ile tavada turplar yumuşayıncaya kadar pişirilir.
- Pişen turba sarımsak rendelenir.
- Soğuduktan sonra ince ince doğradığımız dereotu, dövülmüş ceviz, yoğurt ve tuz ek edilir güzelce karıştırılır.
- İsteğe nazaran üzerine ceviz yahut dereotu ile süsleyip servis edilir. Afiyet olsun.
Yoğurtlu Şalgam Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







