Yoğurtlu Patlıcan Mezesi

Yoğurtlu Patlıcan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet közlenmiş patlıcan
  • 1 diş sarımsak (ezilmiş)
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu
  • Tuz (damak tadına göre)

Üzeri için;

  • Kırmızı biberli sos

Yoğurtlu Patlıcan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Közlenmiş patlıcanları çatalla ezin yahut küçük doğrayın.
  2. Limon suyunu ekleyip karıştırın.
  3. Yoğurt, sarımsak ve tuzu öbür bir kapta uygunca karıştırıp, patlıcanlarla buluşturun.
  4. Servis tabağına alın ve üzerine kırmızı biberli sos gezdirin. Soğuk servis edin, afiyet olsun!.

Yoğurtlu Patlıcan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Şehriye Çorbası
Gyoza (Japon Mantısı)
Frambuazlı Ve Çilekli Cheescake
Nohut Salatası
Waffle Tatlısı
Minik Ekmekler (Videolu)
Hdabla | © 2025 |