Yoğurtlu Ispanak Mezesi

Yoğurtlu Ispanak Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet ıspanak
  • 2 adet havuç
  • 2 kase yoğurt
  • 2-3 diş sarımsak
  • 3-4 adet ceviz

Yoğurtlu Ispanak Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanaklar güzelce yıkanır, doğranır ve çok az yağda hafif sotelenir.
  2. Havuçlar da ıspanak ile birebir süreci görür rendelenir ve çok az yağda sotelenir.
  3. Sarımsak rendelenir.
  4. Tüm materyaller soğuduktan sonra yoğurt ile karıştırılarak meze haline getirilir.
  5. Cevizler ister içine isterse üstüne sunum yapılıp ikram edilir.
  6. Havuç taratoru gölgede bırakacak bir meze diyebilirim 🍽️😋.

Yoğurtlu Ispanak Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Doyurucu Tavuklu Bowl
Patates Püresi
İzmir Köftesi (Tencerede)
Meyveli Crumble Kek
Hayatınızda Yediğiniz En Güzel Ve Pratik Pankek Tarifi
Meyveli Pasta
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet