Yoğurtlu Ispanak Mezesi

Yoğurtlu Ispanak Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet ıspanak
- 2 adet havuç
- 2 kase yoğurt
- 2-3 diş sarımsak
- 3-4 adet ceviz
Yoğurtlu Ispanak Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Ispanaklar güzelce yıkanır, doğranır ve çok az yağda hafif sotelenir.
- Havuçlar da ıspanak ile birebir süreci görür rendelenir ve çok az yağda sotelenir.
- Sarımsak rendelenir.
- Tüm materyaller soğuduktan sonra yoğurt ile karıştırılarak meze haline getirilir.
- Cevizler ister içine isterse üstüne sunum yapılıp ikram edilir.
- Havuç taratoru gölgede bırakacak bir meze diyebilirim 🍽️😋.
Yoğurtlu Ispanak Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


