Yoğurtlu Havuçlu Kereviz

Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kereviz
  • 1 adet havuç
  • 5 dolu yemek kaşığı susuz yerinden yoğurt
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı mayonez ( tercihe bağlı )

Üzerine;

  • 3 yemek kaşığı zeytin yağı
  • Yarım çay kaşığı iri kıyım ceviz
  • Pul biber

Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ve kerevizi rendeleyin .
  2. Yoğurt ,mayonez ve tuzunu ekleyip karıştırın servis tabağına alın.
  3. Sos tavasına yağı alın ve cevizleri ekleyip 1-2 dk kavurun .
  4. Ocaktan alıp pul biberi ekleyin.
  5. Sosu üzerine gezdirin ve servis yapın afiyet olsun.

Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Yalancı Tiramisu (Videolu)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fiyonk Açma
Patatesli Omlet
Enfes Tadıyla Dondurmalı İrmik Helvası
Evde Mis Gibi Meyve Suyu
Muffin Omlet (Yulaflı)
Az Malzemeli Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |