Yoğurtlu Havuçlu Kereviz

Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kereviz
- 1 adet havuç
- 5 dolu yemek kaşığı susuz yerinden yoğurt
- Tuz
- 1 yemek kaşığı mayonez ( tercihe bağlı )
Üzerine;
- 3 yemek kaşığı zeytin yağı
- Yarım çay kaşığı iri kıyım ceviz
- Pul biber
Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havuç ve kerevizi rendeleyin .
- Yoğurt ,mayonez ve tuzunu ekleyip karıştırın servis tabağına alın.
- Sos tavasına yağı alın ve cevizleri ekleyip 1-2 dk kavurun .
- Ocaktan alıp pul biberi ekleyin.
- Sosu üzerine gezdirin ve servis yapın afiyet olsun.
Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






