Yoğurt Çorbası

Yoğurt Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase dolusu yoğurt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • 6 su bardağı su

Sosu:

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı kuru nane

Yoğurt Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye, yoğurt, un, yumurtayı koyup tel çırpıcıyla karıştıralım.
  2. Daha sonra suyunu ekleyip kısık ateşte kaynayana kadar pişirelim.
  3. Tavada tereyağını eritip naneyi ek edelim. Karıştırıp çorbaya dökelim. Afiyet olsun🤩.

Yoğurt Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bulut Tatlısı
San Sebastian
Pastane Usulü Islak Kek
Şemşemok
Soslu Yaprak Sarma (Adana Usulü)
Chia Puding (En Lezzetli Hali)
Hdabla | © 2025 |