Yeşil Fasulye

Yeşil Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo yeşil fasulye
  • 300 gram kırmızı et
  • 1 tane soğan
  • 3 tane domates
  • 5 su bardağı su 2 tane biber 1 çay kaşığı karabiber yarım tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı salça 1 su bardağı nohut

Yeşil Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak fasulyeleri doğrayalım.
  2. Sonra yarım çay bardağı sıvı yağ ile ocakta kavuralım. Yarım çay bardağı su ekleyip kıtırlığı biraz gidince ocaktan alalım.
  3. Sonra eti kavuralım soğan ile biberleri ekleyelim.
  4. Daha sonra doğradığımız domatesleri ekleyelim. Domatesler sulanınca yeşil fasulyeyi ekleyelim.
  5. Daha sonra suyunu karabiberini salçasını tuzunu ekleyelim 15 dakika kaynatıp, servis edelim.

Yeşil Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kapya Biberle , Tavuk Soteli Karnıyarık (Yok Böyle Bir Tarif) (Videolu)
Sıvıyağlı İçi Sürprizli İki Renkli Kurabiye (Videolu)
Peynirli Pişi Tarifi
Tek Hamurla Beş Çeşit Kurabiye
Çilek Soslu Magnolia
Bekarlığa Veda Partisi Menüsü (10 Kişilik)
Hdabla | © 2025 |