Yeşil Fasulye

Yeşil Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 1 kilo yeşil fasulye
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 3 adet domates (soyulmuş)
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Pul biber (isteğe bağlı)
  • Yarım yemek kaşığı tuz

Yeşil Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kazanın içerisine soğanları ve sıvı yağ ekleyin düzgünce kavurun.
  2. Sonra domatesler ve salçayı ek edin. Düzgünce kavurun.
  3. Daha sonra yeşil fasulyeyi ek edin. Pul biber ekleyin.
  4. Fasulye pembeleşinceye kadar kavurun ve yarım yemek kaşığı tuz ekleyin.
  5. Fasulye düzgünce kavrulduktan sonra suyunu ekleyin (üzerini geçecek kadar) olsun ve yeşil fasulye servise hazırdır. 🙏🥰✨.

Yeşil Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yazma Ekmeği Tarifi
Semizotu Turşusu
Patatesli Börek
Mantarlı Karıştırma
Lazanya Tarifim
Susamlı Tahinli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |