Yaz Tatlısı

Yaz Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kedi lisanı bisküvi
  • 4,5-5 bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı dolusu un
  • 3 yemek kaşığı dolusu buğday nişastası
  • 1 paket krem şanti
  • 1 pake vanilya
  • Taze çilek

Yaz Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel kedi lisanını süte batırıyoruz ve böylece borcamı kaplıyoruz.
  2. Kremşanti ve vanilya hariç tüm materyalleri ek ediyoruz kıvam alana kadar karıştırıyoruz kıvam aldıktan sonra buzdolabına kaldırıyoruz.
  3. Çileklerimizi güzelce yıkayıp sirkeli veto karbonatlı suda bekletip doğruyoruz.
  4. Krema soğuduktan sonra evvel kremşantiyi ekleyip karıştırıyoruz sonra çilekleri ekliyoruz yeniden tıpkı biçimde karıştırıyoruz.
  5. Hazırladığımız kedi lisanı bisküvili borcama boşaltıp üzerini düzeltiyoruz.
  6. 2 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
  7. Daha sonra servise hazırdır afiyet olsun 🥰.

Yaz Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Tava
Krem Şokola
Portakalı Ve Elmalı Kereviz Salatası
Portakallı Kek
Ağızda Dağılan (Kıyır Kıyır) Susamlı Toplar
Sebzeli Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2025 |