Yayla Çorbası

Yayla Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı pirinç
  • 1,5 su bardağı yoğurt
  • 1 kaşık un
  • 1 tane yumurta
  • 8 su bardağı su
  • Tuz

Üzeri için;

  • Sıvı yağ
  • Nane

Yayla Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pirinç, yumurta, un, su, tuz ve yoğurt tencerede kaynana kadar pişirilir .
  2. Kaynadıktan sonra 5 dakika daha pişsin.
  3. Piştikten sonra ocağı kapatalım nanesini sıvı yağ ile kızdırıp çorbaya ekleyin.
    Afiyet olsun.

Yayla Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Graten
Tam Ölçülü Spoonful Tarifi
Muzlu Rafine Şekersiz Kek
Susamlı Tuzlu Kurabiye (Pastane Tadında)
Efsane Gözleme (Kahvaltı İçin Vazgeçilmez)
En Kolay Kornişon Turşu Tarifi
Hdabla | © 2025 |