Yayla Çorbası ( Lokanta Usulü )

Yayla Çorbası ( Lokanta Yordamı ) Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım su bardağı pirinç
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nane
- 1 yumurta
- Tuz
Yayla Çorbası ( Lokanta Yöntemi ) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pirinçleri yıkayıp kenara bırakın.
- Yoğurt, un ve yumurtayı birbirine karıştırın.
- Tereyağı tencerede erittikten sonra bu karışımı tencereye boşaltın.
- Biraz kaynadıktan sonra pirinçleri de atabilirsiniz.
- Sürekli karıştırarak pirinçler pişene kadar kaynatabilirsiniz.
- Üzerine nane koyup servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Yayla Çorbası ( Lokanta Yolu ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

