Yaprak İçi Yapımı (Dolma Ve Kabak Çiçeğide Doldurulabilir)

Yaprak İçi Üretimi (Dolma Ve Kabak Çiçeğide Doldurulabilir) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı domates sosu
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 adet tavuk bulyon
  • Tuz
  • 4 su bardağı pirinç
  • 4 su bardağı bulgur
  • 1 su bardağı su

Yaprak İçi İmali (Dolma Ve Kabak Çiçeğide Doldurulabilir) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanı ve sarımsağı ince ince kıyalım, tencereye sıvı yağ dökelim ve kavuralım.
  2. Daha sonra salçayı sosu baharatları bulyonu atıp karıştıralım.
  3. Yıkadığımız pirinçi ,bulguru dökelim karıştıralım ,üzerine suyunu dökelim bi taşım karıştırıp altını kapatalım.
  4. İlk sıcağı çıkınca yaprağı sarmaya hazır içimiz deneyen herkese afiyet olsun. 😇.

Yaprak İçi Üretimi (Dolma Ve Kabak Çiçeğide Doldurulabilir) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohutlu Kereviz Salatası
Çörekotlu Kurabiye
Baharatlı Ekmek Kruton
Tavada Waffle (Efsane)
Kremalı Spagetti
Tam Buğday Unlu Falafel
Hdabla | © 2025 |