Yaprak İçi Yapımı (Dolma Ve Kabak Çiçeğide Doldurulabilir)
Yaprak İçi Üretimi (Dolma Ve Kabak Çiçeğide Doldurulabilir) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet orta uzunluk kuru soğan
- 3 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı domates sosu
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı nane
- 1 adet tavuk bulyon
- Tuz
- 4 su bardağı pirinç
- 4 su bardağı bulgur
- 1 su bardağı su
Yaprak İçi İmali (Dolma Ve Kabak Çiçeğide Doldurulabilir) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle soğanı ve sarımsağı ince ince kıyalım, tencereye sıvı yağ dökelim ve kavuralım.
- Daha sonra salçayı sosu baharatları bulyonu atıp karıştıralım.
- Yıkadığımız pirinçi ,bulguru dökelim karıştıralım ,üzerine suyunu dökelim bi taşım karıştırıp altını kapatalım.
- İlk sıcağı çıkınca yaprağı sarmaya hazır içimiz deneyen herkese afiyet olsun. 😇.
Yaprak İçi Üretimi (Dolma Ve Kabak Çiçeğide Doldurulabilir) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












