Yalancı Tavuk Göğsü
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
- 4 paket kremalı bisküvi
- 125 gr sana yağı
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı un
- 1 litre süt
- 1 adet vanilya
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yağımızı tencereye katıp ocağa alıyoruz.
- Eridikten sonra üzerine unumuzu ve şekerimizi ekliyoruz.
- Ardından sütümüzü de ek edip topaklanmaması için kaynayıncaya kadar durmadan karıştırıyoruz.
- Kaynayan muhallebimize vanilyamızı da ekleyip ocaktan alıyoruz.
- Bisküvilerimizi robottan geçiriyoruz.
- Bir kat bisküvi bi kat muhallebi olacak halde kuplarımıza ekliyoruz.
- 2 saat kadar dolapta dinlendirip servis edebilirsiniz 🌺.
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








