Yalancı Köstebek Pasta

Yalancı Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Keki için;

  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 3 adet yumurta
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 adet vanilya
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • Akışkan bir kıvam elde edecek kadar un

Üzeri için;

  • 1 pk krem şanti
  • 1 pk çikolata sosu
  • Damla çikolata

Yalancı Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Krem şanti ve çikolata sos üzerindeki tarife hazırlanır bir kenara alınır.
  2. Öncelikle kek için şeker ve yumurta uygunca çırpılır ,ardından öteki gereçler ek edilir.
  3. Kek 180 derece fırına verilir.
  4. Kekin pişme müddeti fırından fırına değişiyor birinci 20 -25 dakika fırını açmıyoruz ki kekimiz sönmesin.
  5. Ardından pişip pişmediğini denetim edelim ,kek piştikten sonra biraz soğusun ve bıçak yardımıyla üzeri alınır ve rondodan geçirilir.
  6. Kalan kekin üzerine evvel süt gezdiriyoruz yumuşaması için.
  7. Daha sonra hazırladığımız krem şanti sürülür ve rondodan geçirdiğimiz kek kesimleri serpilir.
  8. Çikolata sosu ve en son damla çikolatası eklenir, afiyet olsun.

Yalancı Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karabuğday Topu
Ispanaklı Pasta
2 Kişilik Suffle
İç Pilavlı Tavuk
Etli Kuru Fasulye
Kahve Yanına Bademli Kaju Çikolata
Hdabla | © 2025 |