Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu

Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • Arnavut biber
  • Küçük sivri biber
  • 200 ml su
  • 150 ml sirke
  • 150 ml yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 3 diş sarımsak

Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sivri biberleri tost makinesinde közlüyoruz ,arnavut biberlerin sap kısımlarını kesip içine su girmesi için parmak ucumuzla eziyoruz.
  2. Ocağa su,sirke,yağ,şeker,tuz,limon tuzunu alıyoruz şeker eriyince biberleri döküp bir taşım kaynatıyoruz.
  3. Kavanoza karışımı alıp iki geri bir ileri tekniği ile kavanoz kapağını kapatıyoruz karşıt çeviriyoruz.

Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İncire Rakip Kuru Dutlu Atom Kurabiye Tarifi (Videolu)
Karamel Şerbetli Revani
Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Salatası
Havuç Reçeli (İzmir Usulü)
Malaga Pasta (Kare Borcamda) (Videolu)
Böğürtlen Reçeli
Hdabla | © 2025 |