Yağ Yaktıran Sebze Çorbası

Yağ Yaktıran Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı turuncu mercimek
  • 1 adet küçük kabak
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Karabiber
  • Tuz
  • 2,5 su bardağı su

Üzerine;

  • Limon

Yağ Yaktıran Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağında küp küp doğranmış kabakları kavurun.
  2. Üzerine yıkadığımız mercimeği ekleyelim ve yeterlice kavuralım.
  3. Baharat ve tuzunu ekleyelim.
  4. Üzerine suyu ekleyip, pişirelim.
  5. Pişen çorbayı servis edelim, üzerine limon sıkıp afiyetle yiyelim.

Yağ Yaktıran Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Ispanak Salatası
Tahin Keçiboynuzu Karışımı
1 Kaşık Pirinçle Tam Kıvamında Fırın Sütlaç (Videolu)
İçli Köfte
Hem Diyet Hemde Farklı Tarif İsteyenler İçin Harika Ton Balıklı Salata
Fırında Köfte Patates ( 4 Kişilik )
Hdabla | © 2025 |