Yağ Çekmeyen Pişi
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı maya (1 paket)
- 1 su bardağı ılık süt
- 1 yemek kaşığı şeker
- 2-3 yemek kaşığı yoğurt
- 4, 5 su bardağı un (isteğinize nazaran değiştirebilirsiniz)
- Tuz
- 1 adet yumurta
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Ilık sütümüzü,mayamızı ve şekerimizi ekleyelim ve karıştıralım.
- 5 dk sonra kalan bütün materyalleri ekleyelim ve ele yapışmayacak kıvama gelene kadar karıştıralım.
- Hamur kıvama geldiğinde hamuru dinlenmeye alalım. Yaklaşık 1 saat dinlenecek.
- Hamura istediğiniz formda kızartalım. Afiyet olsun.
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







