Yabani Ot Kavurması

Yabani Ot Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım demet ıspanak
  • Yarım demek ebegümeci
  • Yarım demet toklu başı
  • Yarım demet haşhaş
  • Yarım demet gelincik
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 3 adet yumurta
  • 2 adet yeşil soğan
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Yabani Ot Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yabanı otlar güzelce ayıklanır.
  2. Otlar topraktan arınması için bol su ile tekraren yıkanır.
  3. Yıkanan otlar çok 1 dk haşlanır haşlanan otlar sıkılır ve ince ince kıyılır.
  4. Soğanlar zeytinyağın da sotelenir üzerine kıyılmış otlar ek edilir.
  5. Üzerine karabiber ekilir.
  6. Kavrulmuş otların üzerine çırpılmış yumurtalar ekleyip kısık ateşte pişirilir.
  7. Yoğurtla birlikte servis edilir afiyet şifa olsun.

Yabani Ot Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tuzlu Sebzeli Kek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Kurabiye
Meyveli Kahvaltı Çubukları
Pratik Ve Lezzetli Hurmalı Enerji Topları (Emziren Annelerin Favorisi)
Pastamia (Şahane)
Zebra Kek
Yılbaşı Menüsü
Hdabla | © 2025 |