Yabani Ot Kavurması

Yabani Ot Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım demet ıspanak
- Yarım demek ebegümeci
- Yarım demet toklu başı
- Yarım demet haşhaş
- Yarım demet gelincik
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 3 adet yumurta
- 2 adet yeşil soğan
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
Yabani Ot Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yabanı otlar güzelce ayıklanır.
- Otlar topraktan arınması için bol su ile tekraren yıkanır.
- Yıkanan otlar çok 1 dk haşlanır haşlanan otlar sıkılır ve ince ince kıyılır.
- Soğanlar zeytinyağın da sotelenir üzerine kıyılmış otlar ek edilir.
- Üzerine karabiber ekilir.
- Kavrulmuş otların üzerine çırpılmış yumurtalar ekleyip kısık ateşte pişirilir.
- Yoğurtla birlikte servis edilir afiyet şifa olsun.
Yabani Ot Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













