Waffle (Pankek Hamuruyla)
Waffle (Pankek Hamuruyla) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 pk vanilya
- 1 pk kabartma tozu
- 1 buçuk su bardağı un
- 1 kase çilek
- 2 adet muz
- 1 paket çikolata
- 1 avuç damla çikolata
- 1 paket bonibon
- Çikolata sosu
- Karamel sosu (dilerseniz kivi,elma,fındık,fıstık ekleyebilirsiniz üzerine)
Waffle (Pankek Hamuruyla) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpalım, öbür malzemeleride sırasıyla ekleyelim,ve hamurumuzu hazırlayalım.
- Orta ateşte ve yapışmaz tavaya, minik minik hamuru tavaya döküp gerili önlü pişirelim.
- Geniş bir kabın yerine pankekleri yayıp üzerine evvel meyveler sonra erittiğimiz paket çikolata,daha sonra damla çikolatalar ve bonibonlar,son olarak soslar ile süsleyerek afiyetle yiyebilirsiniz.
Waffle (Pankek Hamuruyla) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







