Waffle

Waffle Tanımı İçin Malzemeler

Pankek hamuru için;

  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • Çeyrek su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çimdik tuz
  • 1 buçuk su bardağı un

Süsleme için;

  • Çilek
  • Muz
  • Kivi
  • Üstüne kıymak için nutella

Waffle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker konulup mikserle karıştırılır.
  2. Ardından öteki materyaller eklenir, karıştırıp akışkan bir kıvam elde edilir.
  3. Isıtılmış tavaya yarım kepçe konulup tatlı tabağı boyutunda yayılır. Boyutunda yayılır.
  4. Pankekler hazır olduğunda üzerlerine nutella sürülür. Meyvelerle istenilen formda süslenir.

Waffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Jersey Süt Yoğurtu
Antep Fıstıklı İrmik Helvası Tarifi
Patlıcan Közlemeli Tepsi Kebabı
Browni Kurabiye
Hurmalı, İncirli Ve Cevizli Toplar
Kızartılmış Patlıcanlı Biberli Basmati Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2025 |