Vitamin Deposu Sebze Çorbası

Vitamin Deposu Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük soğan
  • 1 tane yeşil biber
  • 1 tane kırmızı kapya biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 büyük kabak
  • 1 adet patates
  • 1 tatlı patates
  • 1 küçük brokoli
  • 4 adet irice mantar
  • 2 adet orta havuç
  • 1 yumuşamış domates
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • 1 bardak tavuk suyu
  • Yeteri kadar su (en az 2,5 litre kadar)

Vitamin Deposu Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel soğanı doğrayıp yağda kavurun .
  2. Daha sonra içine sarımsakları ,doğradığınız biberleri ,sırasıyla yıkadığınız kabuklarını soyduğunuz patatesleri, havuçları ,kabağı ,mantarları bütün gereçleri ekleyelim.Birazcık kavuralım .
  3. Daha sonra salçasına sularını ekleyelim, baharatlarını ekleyip tuzunu atalım, kaynamaya bırakalım.
  4. Sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.
  5. Daha sonra blenderdan geçirelim ,sıcak servis yapalım ,afiyet olsun🧅🧄🥦🫑🌶🍅🍄‍🟫🍄‍🟫

Not; demeden geçemeyeceğim dilediğiniz zerzevatla olabiliyor yani pırasa karnabahar yahut bezelye üzere ve sebzelerde olabilir eklemek istedim🫠😉.

Vitamin Deposu Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

2 Kişilik Barbunya Güveç
Patlıcan Mezesi
Meşur Erzurum Un Helvası
Ton Balıklı Patates Salatası
İrmik Topları
Krep Pasta
Hdabla | © 2024 |