Vişneli Yoğurt

Vişneli Yoğurt Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı pekmez/bal
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 4-5 adet dondurulmuş vişne

Vişneli Yoğurt Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle her malzemeyi ağız tadınıza nazaran değiştirebilirsiniz.
  2. İlk olarak blendırımıza yoğurtu koyuyoruz blendırın bıçağı çok güçlü olduğundan ötürü sonuç biraz sıvı olacaktır.
  3. Ardından bal yahut pekmezimizi içerisine koyalım.
  4. Vişnelerimizide ekleyelim.
  5. Son olarak blendırımızı çalıştıralım.
  6. Ben üzerine gevrek ekleyerek servis ettim siz farklı bir şey koymayı dilerseniz koyabilirsiniz.

İşte hem lezzetli hem sağlıklı.

Vişneli Yoğurt Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhallebili Çikolatalı Kadayıf Tatlısı
Antep Fıstıklı Muffin
Limonlu Ve Bademli Kek – Limon Sosu, Yaban Mersini Ve Nane İle Süslenmiş
Soğan Dolması
Tartışmasız Bir Lezzet Fırında Kaşarlı Patates
Tereyağında Kızarmış Enfes Tavuk Köfteleri (Kremalı Parmesanlı Makarna Eşliğinde)
Hdabla | © 2025 |