Vişneli Brownie

Vişneli Brownie Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 125 gram tereyağı
- 250 gram çikolata (ben bitter ve sütlü kullandım)
- 1 su bardağı un
- 1 paket vanilya
- Bir tutam tuz
Vişneli Brownie Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağını erittikten sonra ocağın altını kapatıp çikolataları eritelim ve soğumaya bırakalım.
- Ayrı bi kapta 3 yumurtayı ve şekeri çırpalım.
- Soğumuş tereyağlı çikolatayı ekleyip çırpın.
- Kalan gereçleri de ekleyip çok az çırpın.
- İstediğiniz üzere süsleyin ve fansız alt üst 150 derece 20-25 dk ortası pişirin.
- Önemli olan püf noktası ağır ağır pişip üstünün kabuklanması, afiyet olsun. :).
Vişneli Brownie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







