Valentine’s Day Pasta

Valentine’s Day Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- Red velvet pastaban
Pastacı kreması:
- 2.5 su bardağı süt
- Yarım çay bardağı şeker
- 1 su bardağı un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kremşanti
Üst süsleme:
- Çilek
- Çilekli jöle
Valentine’s Day Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sütü, un ve şekeri kaynayana kadar karıştırıyoruz bir 2 dakika daha kaynıyor.
- Sonra bir paket kremşanti ve bir paket şekerli vanilyayı içine ekleyip mikserle güzelce çırpıp ipek üzere bir kıvam elde ediyoruz.
- Jöleyi paketin üzerinde yazan tarife nazaran hazırlıyoruz.
- Keki kalp formuna getiriyoruz, sütle ıslatıyoruz .
- Ortasına kremanın bir kısmını döküyoruz .
- Son katmanına da kremanın kalınını döküp üzerine çilekleri diziyoruz.
- İster tamamına jöle ister bir kısmına kalp halinde jöleyle final yapıyoruz.
Valentine’s Day Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



