Valentine’s Day Pasta

Valentine’s Day Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • Red velvet pastaban

Pastacı kreması:

  • 2.5 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kremşanti

Üst süsleme:

  • Çilek
  • Çilekli jöle

Valentine’s Day Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü, un ve şekeri kaynayana kadar karıştırıyoruz bir 2 dakika daha kaynıyor.
  2. Sonra bir paket kremşanti ve bir paket şekerli vanilyayı içine ekleyip mikserle güzelce çırpıp ipek üzere bir kıvam elde ediyoruz.
  3. Jöleyi paketin üzerinde yazan tarife nazaran hazırlıyoruz.
  4. Keki kalp formuna getiriyoruz, sütle ıslatıyoruz .
  5. Ortasına kremanın bir kısmını döküyoruz .
  6. Son katmanına da kremanın kalınını döküp üzerine çilekleri diziyoruz.
  7. İster tamamına jöle ister bir kısmına kalp halinde jöleyle final yapıyoruz.

Valentine’s Day Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kadayıf Dolması
Bonibonlu Kurabiye
Nefis Damla Çikolatalı Kurabiye
Portakallı Anne Kurabiyesi
Soslu Çıtır Börek (Vidolu)
Yulaflı Muzlu Muffin Kek
Hdabla | © 2025 |