Un Kurabiyesi

Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram oda sıcaklığında tuzsuz tereyağı
  • 1 su bardağı dövülmüş küp şekerinin tozu
  • 3.5 / 4 su bardağı un

Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı ile şekeri el ile köpürene kadar çırp. Azar azar un ek edelim.
  2. Yumurta büyüklüğünde kesimler alalım, avuç içinde yuvarlayalım serçe parmağını ortasına batırıp, biçim verelim.
  3. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip, 180 derecede 20 dk pişirelim. Pembeleşmeden alalım.

Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Göğüslü Mantar Sote
Soğuk Çorba (Kolay Ve Sağlıklı)
Yulaflı Kurabiye
Bademli Üzümlü Kek
Kaşarlı Mantar (Videolu)
Orijinal Pastane Açması
Hdabla | © 2025 |