Tyrokafteli Mezesi (Ekmek Üstüne)

Tyrokafteli Mezesi (Ekmek Üstüne) Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet kapya biber
- 5 dilim beyaz peynir
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 tatlı kaşığı kekik
- Tuz
- 3 diş sarımsak
- 1 avuç ceviz
Tyrokafteli Mezesi (Ekmek Üstüne) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Biberleri temizleyip doğrayalım tavaya yağı koyup biber ve sarımsakları hoş soteleyip soğumaya bırakalım .
- Soğumuş olan biberi peyniri ve başka bütün materyalleri koyup püre haline getirelim.
- Servis tabağına koyup üzerine nane serpiştirelim afiyet olsun.
Tyrokafteli Mezesi (Ekmek Üstüne) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
