Tyrokafteli Mezesi (Ekmek Üstüne)

Tyrokafteli Mezesi (Ekmek Üstüne) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet kapya biber
  • 5 dilim beyaz peynir
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Tuz
  • 3 diş sarımsak
  • 1 avuç ceviz

Tyrokafteli Mezesi (Ekmek Üstüne) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberleri temizleyip doğrayalım tavaya yağı koyup biber ve sarımsakları hoş soteleyip soğumaya bırakalım .
  2. Soğumuş olan biberi peyniri ve başka bütün materyalleri koyup püre haline getirelim.
  3. Servis tabağına koyup üzerine nane serpiştirelim afiyet olsun.

Tyrokafteli Mezesi (Ekmek Üstüne) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Poy (Kahvaltılık)
Kıymalı Pide
Kremalı Soya Soslu Tavuk
Rokalı Pancar Salatası
Mozaik Buzluk Pastası (Çok Pratik)
Roka Salatası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet