Tuzlu Kurabiye

Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram margarin yada tereyağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 silme tatlı kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • 1 buçuk yemek kaşığı çörekotu
  • 3 buçuk su bardağı un
  • 1 çay kaşığı karbonat

Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Margarin yada tereyağ eritin ve öteki bütün gereçlerle birlikte yoğurma kabına koyup uygunca yoğurun.
  2. Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller koparıp elinizle yuvarlayın.
  3. Sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin üzerine hafif bastırın.
  4. Önceden düzgünce ısınmış 180 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirin.Afiyet olsun.

Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Domatesli Limonlu Pirinç Çorbası
Fıstık Kremalı Spoonful
Fettuş Salatası ( Hevsel Salata Soslu)
Spoonfull
Sömelek Köftesi
Trakya Sini Mantısı
Hdabla | © 2025 |