Trakya Usulü Büryan

Trakya Adabı Büryan Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 yemek kaşıġı tereyağ ve sıvıyağ
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 4 adet tavuk baget

Trakya Adabı Büryan Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 soğanlar küp küp doğranır.
  2. Kısık ateşte yağ ile pembeleşene kadar kavrulur.
  3. Ardından nane ve kekik eklenerek karıştırılır.
  4. Önceden ıslattığımız pirinçler az kavurarak borcama eşit ölçüde yayılır.
  5. Haşlanmış bagetler eklenir ve 4 bardak tavuk suyu ek edilir.
  6. Fırında 25 dk 180 derecede pişirilir. Afiyet olsun.

Trakya Metodu Büryan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Yapımı Bulyon
Yoğurtlu Yeşil Mercimek Salatası
Karışık Hoşaf
Brokoli Çorbası
İçli Köfte Tarifi (Videolu)
Zeytinyağlı Taze Sarımsak
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet