Trabzon Çikolatası

Trabzon Çikolatası Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yemek kaşığı kavrulmuş kadayıf
- 3 yemek kaşığı dolusu fındık ezmesi
- 2 yemek kaşığı öğütülmüş kavrulmuş fındık
- 1 yemek kaşığı tahin
- 120 gram sütlü çikolata
Trabzon Çikolatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kavrulmuş kadayıfı, fındık ezmesini, tahini ve fındığı karıştırın.
- Çikolatayı benmari tarzı eritin.
- Kalıba eritilmiş çikolatanın yarısını döküp dondurun.
- İçine fındıklı harcı ek edip, üzerine öteki kalan çikolatayı ek edin.
- Çikolatayı derin dondurucuda 10-15dk bekletin.
- Çikolatayı kalıptan çıkarıp afiyetle yiyin.
Trabzon Çikolatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










