Trabzon Çikolatası

Trabzon Çikolatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı kavrulmuş kadayıf
  • 3 yemek kaşığı dolusu fındık ezmesi
  • 2 yemek kaşığı öğütülmüş kavrulmuş fındık
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 120 gram sütlü çikolata

Trabzon Çikolatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kavrulmuş kadayıfı, fındık ezmesini, tahini ve fındığı karıştırın.
  2. Çikolatayı benmari tarzı eritin.
  3. Kalıba eritilmiş çikolatanın yarısını döküp dondurun.
  4. İçine fındıklı harcı ek edip, üzerine öteki kalan çikolatayı ek edin.
  5. Çikolatayı derin dondurucuda 10-15dk bekletin.
  6. Çikolatayı kalıptan çıkarıp afiyetle yiyin.

Trabzon Çikolatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Islak Kek
Patatesli Rulo Börek
Kremalı Mantarlı Ispanak
Peynirli Pankek
Revani Samet Usulü
Gözleme Tarifi
Hdabla | © 2025 |