Trabzon Çikolatası

Trabzon Çikolatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı kavrulmuş kadayıf
  • 3 yemek kaşığı dolusu fındık ezmesi
  • 2 yemek kaşığı öğütülmüş kavrulmuş fındık
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 120 gram sütlü çikolata

Trabzon Çikolatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kavrulmuş kadayıfı, fındık ezmesini, tahini ve fındığı karıştırın.
  2. Çikolatayı benmari tarzı eritin.
  3. Kalıba eritilmiş çikolatanın yarısını döküp dondurun.
  4. İçine fındıklı harcı ek edip, üzerine öteki kalan çikolatayı ek edin.
  5. Çikolatayı derin dondurucuda 10-15dk bekletin.
  6. Çikolatayı kalıptan çıkarıp afiyetle yiyin.

Trabzon Çikolatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sırrını Ustasından Aldığım Soğuk Baklava Tarifi (Videolu)
Dubai Çikolatası
Elma Bombası
Ezogelin Çorbası
İkramlık Kurabiye Her Zaman Hazırımda (30 Adetli Kahve Yanı) (Buzlukta Da Bekler)
Fırın Patates Eşliğinde Gulaş Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet