Tortellini Yemeği

Tortellini Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane tavuk bonfile
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- 1 adet havuç
- 1 defne yaprağı
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 kutu hindistan cevizi sütü
- 1,5 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
- Muskat
- Sebze çeşnisi (olmasada olur)
- 1 paket tortellini
Üzerine;
- Parmesan yada kaşar rendesi
Tortellini Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk bonfileyi küçük küçük doğruyoruz ve tencereye alıyoruz ,suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
- Soğanı ek edip devam kavuruyoruz, sarımsak ve havucu doğrayıp ek ediyoruz.
- Salçayı ek edip 3-5 dk daha pişiriyoruz, defneyi ek edip suyu katıyoruz ve 5-10dk pişiriyoruz.
- Baharatları ve hindistancevizi sütünü katıyoruz, tortelliniyi ek edip 5 dk daha pişiriyoruz.
- Tabağa alıp parmesan yahut kaşar serpip sıcak servis ediyoruz.
Tortellini Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












